neděle 27. dubna 2014

Christina Lauren - Božská mrcha



Název: Božská mrcha
Originální název: Beautiful Bitch
Autor: Christina Lauren

Série: Božský bastard
Díl: 1,5
V ČR zatím nevyšlo




Anotace:

Navazujeme tam, kde nás zanechala kniha Božský Bastard a Chloe Milsová a Bennet Ryan pokračují v jejich žhavém a hádavém vztahu.

Když se Chloeina kariéra začíná rozjíždět, Bennett si jen přeje, aby se to všechno dost zpomalilo, aby mohl strávit divokou noc se svou přítelkyní. Ale poté, co odmítá přijmout ne jako odpověď, před sebou mají Chloe a Bennett dvě letenky, jednuvilu ve Francii, překvapující rozhovor a jak se dá očekávat, budou dovádět pod přikrývkami.


Zhodnocení:

Pokud patříte mezi stejně zvědavé lidi jako já, pak určitě tuto povídku oceníte.
Když se na konci prvního dílu Bennet rozhodl jít na Chloeinu prezentaci, bylo snad každému jasné, jak to nakonec dopadne. Ovšem, co se dělo potom? To nám zůstalo skryto. Proto mě opravdu potěšilo, že si mohu přečíst, jaké osudy tento pár čekaly po jejich shledání.

Oba s rozjetou kariérou, na sebe nemají čas, a proto se nakonec ocitnou ve Francii. A jak to nakonec dopadne? - to si budete muset přečíst ;)

Opět to byla žhavá, vtipná a skvěle čtivá kniha, které bych vytkla snad jen jedinou chybičku - přecházení z přítomnosti do vzpomínek. Na mě bylo občas příliš násilné až matoucí. Často jsem se musela vracet zpátky o několik odstavců, abych pochopila, zda postavy mluví o tom, co se stalo nebo se právě odehrává.
Tyto drobnosti však přičítám spíše tomu, že se jedná o povídku, která pouze doplňuje původní příběh. Mohla bych i spekulovat o tom, že byly autorky narychlo dotlačeny k napsání tohoto příběhu, na žádost vydavatelství nebo možná fanoušků, proto došlo k těmto drobným chybičkám. První díl byl podle mého mínění bez těchto problémů, tudíž se mi nezdá pravděpodobné, že by v této povídce autorky chybičky nevychytaly z jiného důvodu než z nedostatku času.



Žádné komentáře:

Okomentovat