neděle 27. září 2015

Hudba mého srdce (2)


Filmové... a ty, co se vám dostanou pod kůži.


Když jsem poprvé viděla Katniss, jak zpívá tuhle písničku, nelíbila se mi. Jenže po příchodu z kina jsem si znova pustila soundtrack, tak jak to dělám u každého filmu. A pak to přišlo... je neuvěřitelně návyková a jsem schopná ji poslouchat i hodinu v kuse.


Jenže po nějaké době, kdy vás přítel přistihne, jak se houpete do rytmu a zpíváte si takovou písničku, má pocit, že by vás měl odvést na psychiatrii. :D
A když to tedy smutně vypnete a asi po minutě se přistihnete, jak si ji broukáte, je jasné, že je něco špatně. V tu chvíli musela původní píseň přebít jiná...


Taky to nebyla zrovna vhodná volba, vzhledem k tomu, že je to jeden z mých nejoblíbenějších zpívaných soundtrack songů. Naštěstí naskočilo automatické přehrávání a naskočila další "podkožní". Takže jsem se rychle přeorientovala.


Musím říct, že u téhle jsem strávila podstatně více času. Je naprosto božská, "Pipin" má překrásný hlas a myslím, že do ní dal kus sebe - alespoň na mě tak působí. Znám nejednoho člověka, který u ní brečel stejně jako mě ukápla nějaká ta slza.
Všechny předchozí skladby však překonala tahle...
Kombinace houslí, violoncella, banja, kytary, božského hlasu, naprosto chytlavého rytmu, jednoduchého textu a namíchání s klasikou... to mě prostě dostalo a myslím, že mě na dlouho zase nepustí.
Byla jsem však zvědavá, odkud text a melodie pochází, a musím říct, že jsem se nestačila divit, protože originál mě vůbec, ale opravdu vůbec nepotěšil. Pro zájemce přikládám, ale pouštějte jen na vlastní nebezpečí.


Tak doufám, že jsem vám zpříjemnila den skvělou hudbou. :)

1 komentář:

  1. tatnite wok - Tatnite Tb - titanium-arts.com
    Tatnite Tb - 토토 사이트 추천 titanium-arts.com. titanium gold tatnite-tb-tb-tb-tb-tb-tb-tb-tb-tb-tb.com. TATNITE Tb - tatnite-tb-tb-tb.com. TATNITE Tb titanium jewelry for piercings - tatnite-tb-tb-tb.com. TATNITE Tb titanium network surf freely - tatnite-tb-tb-tb-tb-tb-tb-tb.com. TATNITE titanium belt buckle Tb - tatnite-tb-tb-tb-tb.com. TATNITE Tb -

    OdpovědětVymazat